24-4-2022
Bestuurswisseling

Mixed Hockeyclub Nunspeet krijgt een nieuw bestuur

Na 9 jaar voorzitterschap geeft Allard van Gulik het stokje over aan Mark Bonenkamp.

Na 9 jaar voorzitterschap, tijd om het stokje over te dragen

Allard kijkt terug op een mooie periode. Op de vraag wat waren voor jou de hoogtepunten kwam direct de reactie ‘de aanleg van het huidige hockeyveld en het bereiken van een ledenaantal van 250. Vooral de betrokkenheid, de gezelligheid en sportiviteit op de wedstrijddagen hebben veel energie opgeleverd. De laatste 2 jaren waren pittige jaren waarbij door corona veel wedstrijden niet door konden gaan en de hele samenleving zich moest aanpassen aan de beperkingen die corona met zich meebracht en dat was ook voelbaar op het veld. Allard geniet van de groei en bloei die bij de vereniging is ingezet en vooral op de wedstrijddagen spat de energie er weer vanaf.

Is afscheid dan echt afscheid….

Nee! Zeker niet. Ik ga ervan genieten om de komende tijd lekker dingen voor de club te kunnen DOEN!

Frank en Mark nemen afscheid als bestuursleden.

Frank Wiegmans neemt na een aantal jaren afscheid als bestuurslid Technische Commissie. Frank had veel contact met de bond om zorg te dragen voor de wedstrijden. Ook zorgde hij voor de trainers en trainsters bezetting en de lesroosters. Frank was de afgelopen 2 jaar corona coördinator en bij facilitaire zaken was Frank ook vaak te zien. Kortom iemand die met passie en vol overgave alles aanpakte wat hem passeerde.

Mark Vlasman neemt dit moment ook afscheid. Mark had inhoudelijk al een stapje terug gezet de afgelopen jaren, maar was zeker ook nog vaak te zien bij de wedstrijden om deze te fluiten.

Wij hopen deze twee mannen nog veel te zien op de vereniging.

Mark Bonenkamp neemt het stokje van voorzitterschap over.

Mark hockeyt al sinds 1982 bij de hockeyclub Nunspeet. Eerst in het Weiland bij familie v.d. Werff, later aan de Schoolweg wat een geweldige plek was zo midden in het centrum en later op de huidige locatie. Daar waar het clubhuis als Keet begon, werd het uiteindelijk een echt Clubhuis. In het verleden heeft Mark ook in het bestuur van de vereniging deelgenomen.  Nu jaren later blijft de passie voor hockey door de aderen stromen en gunt Mark iedere Nunspeter om mee te kunnen doen op de vereniging. Zijn ondernemerschap en ervaring met bestuur en met de sport zelf zijn een goede combinatie om de vereniging een mooie stap voorwaarts te brengen.

Het bestuur

Mark gaat vanaf dit moment starten met een geheel nieuw bestuur, dat op 11 mei 2022 de eerste bestuursvergadering gaat hebben. Er wordt de komende maanden gestart met het neerzetten van een goede basis van het bestuur en het helder krijgen van de rollen van de bestuursleden en de daarbij behorende commissies.

Het bestuur bestaat uit:

Mark Bonenkamp

Erik Hoogenraad: Penningmeester

Sander den Boon: Secretaris

Annelies van Dijk: Bestuurslid technische commissie

Luc van Emst: bestuurslid Facilitaire zaken en clubhuis

Alieke Beukers: bestuurslid communicatie en PR

Op een later moment meer informatie over deze bestuursleden.

Commissies

Een vereniging neerzetten doe je met elkaar. Daarvoor heeft een bestuur commissies nodig. Heb jij interesse in een rol in een commissie, meld dit dan bij de voorzitter of bij 1 van de bestuursleden of via de mail [email protected]

donderdag 26 mei 2022